WE MAKE IT HAPPEN

LEA EDUCATION is is an educational agency that guides and consults students in Kosovo to study abroad. We believe in delivering a service that crafts you a straightforward, customized and a detailed action plan to make it through college.

Ne jemi një agjensi konsulence dhe shërbimesh, e fokusuar te studentët dhe nxënësit shqiptarë të cilët deshirojnë dhe zgjedhin të studiojnë jashtë vendit. Me një objektiv të qartë dhe frymëzues, Lea Education është e vendosur të beje më të lehtë çdo hap për të gjithë studentët shqiptarë, qëllimi i të cilëve është të studiojnë dhe të krijojnë një karrierë akademike në vendet më të zhvilluara të botës.

Rrjeti ynë me rreth 300 partnerë, u mundëson studentëve shqiptarë të zgjedhin mundësinë të studiojnë në vende si Britania e Madhe, SH.B.A., Kanada, Hollandë, Austri, Gjermani, Zvicër dhe vende të tjera në Europë. Që prej vitit 2014, LEA EDUCATION luan një rol shumë të rëndësishëm në edukimin e shqiptarëve në mbarë botën. Që prej themelimit tonë, ne kemi ndihmuar shumë studentë shqiptarë, fillimisht drejt studimeve të tyre në Britaninë e Madhe, e më pas drejt SH.B.A., Gjermanisë, Zvicrës, Holandës, Austrisë, duke vijuar vitet e fundit edhe me shumë vende të tjera, ku mundësitë e studimit për studentët shqiptarë janë edhe më të mëdha.

Lea Education ka hapur edhe qendrën e kurseve të gjuhëve të huaja, e njohur si një nga qendrat më të mira dhe me rezultatet më të larta në provimet e IELTS dhe TOEFL. Pas konsolidimit vijuam me hartimin e trajnimeve të standardizuara ose specifike në fusha të ndryshme akademike, që u ofrohen studentëve, individëve dhe kompanive të mesme e të mëdha në Kosovë.

Së fundmi, LEA Education është e famshme edhe për suksesin e saj në përfaqësimin e institucioneve me reputacion ndërkombëtar për ti  përmbushur ëndrrat e studentëve shqiptarë për edukim.

SHËRBIMET E NDARA

Ne ju asistojmë në cilëndo fazë të aplikimit që mund të jeni. Ndaj, krahas shërbimeve të ofruara si paketë për studentët dhe prindërit, që vendosin t’ ndjekin procedurat e studimeve jashtë me LEA EDUCATION, ne kemi menduar edhe për studentët dhe prindërit, që kanë vendosur se disa prej hallkave do t’i ndjekin vetë, por kanë nevojë për këshillim në disa prej tyre. Për këtë kategori, LEA Education ofron këshillim në përgatitjen sa më të plotë dhe profesionale të dokumenteve të veçanta, si:

0
Universitete në bashkëpunim
0
Projekte të suksesshme
0
Evente të organizuara
0
Vite përvojë

POPULAR COURSES

2019-05-15T23:39:57+00:00

Graphic Design

Our modern institution is interested in cultivating an environment where young students can come together and learn in a creative and flexible environment. We work collaboratively with our students to achieve outstanding results.

2019-05-15T23:39:57+00:00

Economics

Our modern institution is interested in cultivating an environment where young students can come together and learn in a creative and flexible environment. We work collaboratively with our students to achieve outstanding results.

Informohuni për evente, kurse dhe mundësit e studimit jashtë vendit duke u regjistruar ne buletinin e informacioneve

Become Part of LEA EDUCATION to Further Your Career.