We make it happen

Me më shumë se 500 studentë, që kanë zgjedhur të përgatiten për gjuhën e huaj pranë qendrës LEA, për studime, punësim dhe nevoja personale jashtë vendit.Në qendrën e gjuhëve të huaja LEA EDUCATION, ne mirëpresim dhe përgatisim fëmijë, studentë dhe të rritur, që duan të mësojnë një gjuhë të huaj, si pasion ose për nevoja të tjera. Shumë prej të interesuarve kërkojnë të tyre të përparojnë më tej dhe të arrijnë nivele të caktuara të zotërimit të gjuhës së huaj, e cila më pas do t’i ndihmojë në studime, punësim, marrëdhënie personale, në jetë – punë, brenda ose jashtë vendit. Ne sigurohemi që studentët të përgatiten në të gjithë elementet e nevojshëm: të flasin, të dëgjojnë, të shkruajnë dhe të lexojnë deri në ato nivele ku duan ta përdorin gjuhën, në varësi të objektivave dhe nevojave që duan të përmbushin.

LEA EDUCATION ju jep mundësinë që jo vetëm të zgjidhni vendin ku doni të studioni, por edhe të mësoni gjuhën e atij vendi. Përmes institucioneve arsimore që janë partnerët tanë në Europë e më gjerë, ne mund t’ju ofrojmë një gamë të gjerë programesh në gjuhë të huaj të hartuara për studentët si individualisht, ashtu edhe në grupe; si me specifika biznesi, ashtu edhe me akademike.

Gjej kursin e duhur për ty!
Nëse planet e tua janë certifikimi i gjuhës nëpërmjet testeve IELTS, TOEFL, TestDaf, ose keni ambicien për të përmirësuar aftësitë tuaja në gjuhët e huaja, ne kemi klasat e duhura për ty. Fito vetëbesim, flit më rrjedhshëm dhe shkëlqe në aftësitë e tua gjuhësore qoftë me kurset e përgjithshme ose atyre të personalizuara.

2019-05-15T23:39:57+00:00

Graphic Design

Our modern institution is interested in cultivating an environment where young students can come together and learn in a creative and flexible environment. We work collaboratively with our students to achieve outstanding results.

2019-05-15T23:39:57+00:00

Economics

Our modern institution is interested in cultivating an environment where young students can come together and learn in a creative and flexible environment. We work collaboratively with our students to achieve outstanding results.

2019-05-15T23:39:57+00:00

Biology

Our modern institution is interested in cultivating an environment where young students can come together and learn in a creative and flexible environment. We work collaboratively with our students to achieve outstanding results.

Informohuni për evente, kurse dhe mundësit e studimit jashtë vendit duke u regjistruar ne buletinin e informacioneve

Become Part of LEA EDUCATION to Further Your Career.