Latest News

/Latest News
Latest News2015-12-02T10:52:51+00:00
2409,

Disa këshilla për cdo student që mendon të studioj jashtë vendit!

By |September 24th, |Categories: Uncategorized|

Disa këshilla për cdo student që mendon të studioj jashtë vendit!Ne njerëzit nuk jemi perfekt dhe mësojmë nga gabimet tona.Nëse jeni student dhe ende po mësoni ose planifikoni të studioni jashtë vendit, është koha e duhur për t’u përgatitur për sfidat që ju presin në një të ardhme të afërt! ▪️ Planifikojeni buxhetin tuaj para se të shkoni në vendin e ri. ▪️ Hulumtoni mundesitë tuaja të akomodimit [...]

1505,

Pse studentët që mbarojnë studimet në kolegje private punësohen më lehtë?

By |May 15th, |Categories: Uncategorized|

Arritjet akademike Ka shumë diskutime mbi edukimin në institucione publike apo private, edhe jashtë Kosovës. Shumë prindër jashtë vendit që investojnë në edukimin privat, kërkojnë kolegje në “Top List” dhe e fillojnë me ato që janë në majë të listës. Kjo për vetë faktin se këto kolegje kanë kualifikime shumë të forta akademike dhe përgatisin studentëekselentë që jo vetëm fitojnë aplikimet në universitetet mëtë njohura por përfitojnë disa aftësi që [...]

1603,

Rëndësia e Esesë

By |March 16th, |Categories: University News|

Rëndsia e Esesë. Nuk ka një kohë fikse që mund të konsiderohet më e mira për fillimin e shkrimit të letrës së aplikimit në universitet.  Megjithatë, ka një kohë të mirë për të filluar të mendosh për idetë apo historitë personale për të cilat do të shkruash- ajo kohë është tani. Këtu tek LEA EDUCATION ne punojmë së bashku me studentët në të gjitha fazat e aplikimit përfshirë këtu [...]

1503,

Aplikacionet që çdo student duhet të perdorë!

By |March 15th, |Categories: University News|

5 Aplikacione që iu shërbejnë të jeni eficent Studimi dhe përsëritja e vazhdueshme e mësimeve është padyshim mënyra më e mirë për të patur rezultate të larta akademike. Çdo student ka një mënyrë unike organizimi të studimeve, duke përdorur blloqe shënimesh, nënvizim me lapsa me ngjyra, etj. Zhvillimi i teknologjisë ka bërë të mundur krijimin e aplikacioneve, të cilat ndihmojnë në marrjen e shënimeve, krijimin e kllasterave, etj. Ja [...]

1503,

Këshilla për rezultate më të larta

By |March 15th, |Categories: University News|

Si të marrësh rezultate të larta në Provime? Merrni pjesë në leksione konsultimi (përsëritje) - Zakonisht profesorët organizojnë 1 ose 2 orë leksion përgatitor për provimet. Duke qenë se gjatë këtij leksioni, ata ju informojnë mbi konceptet kryesore që do të jenë pjesë e provimit, modele pyetjesh apo ushtrimesh, do të ishte mirë të ishit present, kjo mund t’ju ndihmojë në përsëritjen e lëndës. Praktikohuni [...]

COURSES

EVENTS

LATEST NEWS

Informohuni për evente, kurse dhe mundësit e studimit jashtë vendit duke u regjistruar ne buletinin e informacioneve

Become Part of LEA EDUCATION to Further Your Career.

    Na kontaktoni:

    Sheshi Nëna Terezë, 10000 Prishtinë - afër librarisë Dukagjini

    Recent Posts