Loading...
Home2020-10-19T01:35:00+00:00

Dëshironi një të ardhme më të mirë për veten tuaj! LEA Education ofron programet studimore në universitetet më të njohura botërore në Europe, SHBA dhe Kanadë. Jepi vetes një arsimim cilësor me standarte bashkohore për tregun global të punës. Fito eksperiencat më të mira duke studiuar në universitet më prestigjioze botërore në nivelet bachelor dhe master.

PSE JEMI NDRYSHE?

Tek LEA EDUCATION, angazhimi ndaj individëve është thellësisht personal. Nuk ka rëndësi me cilën palë po punojmë, qasja jonë është e matur dhe e menduar me kujdes. Ne jemi krenarë për faktin se jemi të përgjegjshëm, por edhe të prekshëm për të gjithë. Qoftë nëse diskutojmë detajet e një nevoje të menjëhershme, që mund të kenë ardhur nga nxënësit, qoftë nëse ofrojmë këshillim për një kandidat, që po vlerëson mundësitë e shumta, ne jemi plotësisht të përkushtuar të ofrojmë mbështetjen më të mirë të mundshme për partnerët dhe kandidatët tanë, pa asnjë dallim.

Ekipi i këshillimit të edukimit, merr kohen e duhur për t’u lidhur me secilin kandidat që kërkon të studiojë jashtë vendit, në mënyrë që të marrin një informacion sa më të detajuar dhe të vazhdueshëm, derisa të kuptojnë më së miri nevojat e tyre. Ne ofrojmë mbështetje, udhëzim dhe njohuri/ekspertizë për secilin kandidat, në çdo hap që ata hedhin. Kur ju ofrojmë këshillim mbi letrën e motivimit, si të përgatiteni për intervistën ose kur vihemi në dispozicion për një bashkëbisedim gjatë fundjavës, qëllimi ynë është t’i sigurojmë mbështetje të qëndrueshme secilit kandidat, përgjatë gjithë procesit të rekrutimit dhe këshillimit.

WE MAKE IT HAPPEN

LEA EDUCATION is is an educational agency that guides and consults students in Kosovo to study abroad.  We believe in delivering a service that crafts you a straightforward, customized and a detailed action plan to make it through college. We have always been committed to making sure that our students receive the best value for what they have paid for. Our main focus is optimizing the whole process and making it convenient for our clients. We always strive to be of exquisite value to our clients and make a difference in their lives.

  • International focus – global education

  • Residential courses – we encourage learning and growth

  • People not profits – education is a right not a privilege

With loads of available resources and an extensive network of connections, we will walk you through the process by providing valuable information, making sure that you transition to your new college seamlessly. Over the years, we have realized that there is no single plan of action that perfectly caters for every applying candidate. Therefore, we deliver you customized plans, based on your educational background, financial conditions, courses you want to pursue and colleges you are looking forward to get admitted to.

OUR VALUES

We aspire to create outstanding organisations that promote educational excellence, character development and service to communities.

Our Philosophy of Education is based on the principles of  ” Growth Mindset Learning ”

Nurturing Today’s Young People, Inspiring Tomorrow’s Leaders

Our vision is wide-ranging. It encompasses aspiration, educational excellence, system leadership, social mobility and cohesion.

Transform the educational achievement of the nation’s young people, schools and academies. Elevate the life chances of young people in areas of social and economic deprivation – from all backgrounds – to help them succeed at the highest levels of education, employment and the professions.Lead a national drive based on rigour and high expectations designed to improve school standards. Provide more choice for parents by offering them the chance to send their children to an inspirational school. Ensure ambition and high aspirations are rewarded through all our schools. Make a demonstrable impact on social mobility and equality in communities that have called out for change for so long. Create a diverse network of faith and non-faith schools, ensuring every child has access to a first-rate education that embodies opportunity for all. In doing so we will nurture today’s young people and inspire tomorrow’s leaders.

Service – Being a responsible citizen in our community.
Teamwork – Working together for excellence.
Ambition – Aspiring to be our best.
Respect – Treating others as we wish to be treated.
All our work is structured under three overarching priorities:

Educational excellence.
Operational excellence.
A strong Star community.

What Our Clients Say

Lea Education perbehet nga njerez te afte, me kualitet te larte, produktiv dhe kreativ! Kjo konsulence mu gjend prane ne momentin me te komplikuar, asaj te matures, ku per studime per jashte isha ne mes te kater rrugve! Fale ndihmes, udhzimeve, perkushtimit dhe efiçences se kesaj konsulence, tashme kam gjetur rrugen time dhe do filloj studimet ne Universitetin….

Hare Decani, EDHEC Business School

Agjensioni me e mire shqiptar per sa i perket studimit jasht vendit.
Njerez qe te sherbejn me profesionalizmin me te madh. Njerez qe te sherbejne me durimin me te madh ne cdo moment te dites. Njerez qe te sugjerojne dhe te keshillojne per me te miren tone.

Falimnderit dhe nje here Lea Education, Armendi&Co.

Pashtrik Hoti, Cesar Ritz Colleges

Une dua ta shpreh vleresimin tim dhe sinqerisht ju falenderoj per sherbimin qe me ofruat. Momentalisht studioj ne Les Roches dhe kjo eshte rezultat i ndihmes tuaj.

Zani Henci, Les ROCHES University

Vendi i duhur per te gjithe studentet te cilet kane deshire te studjojne jashte por nuk dine se ku te fillojne (ashtu si une). Personalisht me eshte ofruar udhezim i hollesishem nga fillimi (aplikimi ne zyre) dhe deri ne fund (fillimi i studimeve ne universitet). Ka mjaft seriozitet dhe trajtim me pergjegjesi te te gjitha procedurave qe merr persiper.
Profesionalizmi dhe sjellja shembullore nga stafi dhe drejtori nga fillimi deri ne fund te procesit.
Faleminderit Lea Education.

Etnik Krasniqi, Fishburne Military School, Virginia

Dua te falenderoj Leaeducation per durimin dhe fleksibilitetin. Une isha i pasigurt ne vendimin tim per rrugetimin qe duhet te merrja me studemet.
Fale ndihmes te tyre arrita te bej zgjedhjen e duhur!

Ermal Krasniqi, American University

Nje nga gjerat qe vlersoj me shume nga Leaeducation eshte konsulenca e tyre mbi cili ishte universiteti i duhur per mua dhe te ardhmen time.

Alnord Hyseni, University of Roehampton, London

STUDIO NË ANGLI

STUDIO NË ZVICËR

STUDIO NË GJERMANI

STUDIO NË SUEDI

STUDIO NË SHBA

STUDIO NË HOLLANDË

Të rejat e fundit dhe informacione të ndryshme

Këshilla, lajme dhe informata të ndryshme nga fusha e arsimit.

Informohuni për evente, kurse dhe mundësit e studimit jashtë vendit duke u regjistruar ne buletinin e informacioneve

Become Part of LEA EDUCATION to Further Your Career.

    Na kontaktoni:

    Sheshi Nëna Terezë, 10000 Prishtinë - afër librarisë Dukagjini

    Recent Posts